Romantisch dagje uit

catering jubileumVoor mijn vriend wilde ik graag een romantisch dagje uit organiseren. Voor de avond had ik al kaarten voor het concert van Sam Smith geregeld. Maar voordat het concert begon wilde ik nog lekker samen iets gaan eten alleen ben ik in Amsterdam niet bekend. Daarom had ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl. Daar reageerde verschillende restaurants op. Ik heb gekozen voor een klein restaurantje bij de grachten waar er een drie gangen menu voor ons geregeld was. Voordat we bij het restaurant gingen eten, gingen we eerst lekker shoppen in Amsterdam. We gingen naar de negen straatjes. Een keer wat anders dan alle grote winkelketens. Het shoppen was erg leuk en het eten was ook heerlijk!

Het concertlogo_top

Mijn vriend wist niet dat we naar het concert van Sam Smith gingen. Hij was helemaal verrast toen ik het vertelde tijdens ons etentje. Het concert was echt geweldig. Alle mooie nummers zoals ‘stay with me’  en ‘i’m not the only one’ kwamen voorbij. De Heineken Music Hall zat helemaal vol en alle fans waren erg enthousiast. De verhalen die hij tussen de nummers vertelde waren ook erg mooi en sommige verhalen waren ook erg grappig. Van veel nummers werden we erg emotioneel.

Samen met mijn vriend heb ik een erg gezellige dag gehad!