Een heleboel versieren voor de verjaardag van mijn dochtertje

Over 2 maanden wordt mijn dochter alweer 5 jaar. Oud genoeg om eigenwijs te zijn en te weten wat ze wil. Voor haar verjaardag regelen we een groot feest in de achtertuin met springkussen, ballonnen, cadeaus, knutseltafel en spelletjestafel. Allemaal om Lizzy’s 5e verjaardag te vieren. Dit moet natuurlijk allemaal nog geregeld worden. Gelukkig helpt mijn man mee met de voorbereidingen en weet Lizzy nog van niks.

Groot geheim

Lizzy droomt ervan om een springkussen in haar tuin te hebben. Als verassing hebben wij er een voor haar geregeld. Een levensechte eenhoorn springkussen. Ik weet zeker dat zij blij verrast gaat zijn. Daarnaast willen we ook een klein bedanktasje maken voor al haar vriendjes en vriendinnetjes die langskomen. Daarvoor is het van belang dat ik stazakken regel en cupcake doosjes. Mijn idee is namelijk om een klein tasje met één of twee cupcakejes erin aan de gasten te geven. Twee moeders van de vriendinnetjes van Lizzy helpen mij mee. Zij moeten ervoor zorgen dat hun dochters er niet achter komen en het al geheim bewaren!

Komt ‘ie wel op tijd?

Het regelen moet echt op tijd gedaan worden. De levertijd van het springkussen is namelijk twee maanden! En over twee maanden is de verjaardag van Lizzy al. Grote paniek dus. Gelukkig heb ik kunnen regelen dat op de dag van de verjaardag, ze het springkussen komen leveren.

Alles tweedehands

Het is natuurlijk waanzin om alles nieuw te kopen. Zo heb ik de knutseltafel tweedehands op de kop getikt. De meiden zullen er toch geen erg in hebben dat ze niet op een nieuwe tafel knutselen. Je moet wat voor je dochter over hebben, maar er zit een limiet aan.

De verjaardag

Het is zover. Lizzy zit nog tot 13:00 op school, maar de mannen van het springkussen verhuurbedrijf komen de eenhoorn klaarzetten. Zodra Lizzy thuiskomt weet ze niet wat ze ziet. Ze weet ook nog niet dat haar vader met een busje iedereen van school komt halen, zodat ze allemaal rechtstreeks naar de verjaardag van Lizzy kunnen.

Lizzy loopt door de deur en schreeuwt van geluk. Ze rent naar het springkussen toe, trekt haar schoenen uit en gaat meteen springen. Dat hebben we even goed geregeld!

Na afloop zwaaien we alle vriendjes en vriendinnetjes van Lizzy weer uit. We geven ze iedereen een zakje met daarin een cupcake en een armbandje. Ik denk niet dat ze een dag als deze snel zullen vergeten. Ze waren in ieder geval dood op en zullen vroeg slapen… hoop ik.