Origineel idee: eigen petjes bedrukken

208Vandaag weer een bericht met betrekking tot Maxilia. Op de een of andere manier blijf ik maar nieuwe dingen ontdekken van deze zeer interessante partij. Geen wonder ook, want het bedrijf heeft inmiddels wel een stuk of zestig dochterbedrijven met elk weer interessante zaken die bedrukt kunnen worden. Zo vind je er allerlei blanco zaken, zoals de al eerder naar gerefereerde pennen en strandballen, die je kunt laten bedrukken met wat je maar wilt. Vandaag wilde ik het daarom ook over petjes bedrukken hebben – en ik wil je illustratief meenemen langs de mogelijkheden die je daarvoor hebt.

Mutsen, bandana’s, vissershoedjes en petten bedrukken

75Want er is meer mogelijk dan het slechts in te zetten als promotionele activiteit, ik wil nu juist graag inzoomen op de mogelijkheden die juist particulieren hebben op dit terrein. Aangezien je bij Max Caps, het adres voor de mutsen, bandana’s en hoedjes die je er naast petjes kunt laten bedrukken, ook al met een oplage van 25 stuks kunt bestellen, maakt dit het voor particulieren immers ook zeer interessant.

Zo kun je natuurlijk allereerst je eigen modelijn beginnen, mocht er een ontwerptalent in je schuilen. Het enige wat je hoeft te doen is een esthetisch gezien interessante afbeelding uploaden en kijken hoe het eruit komt te zien op een petje. 89Ook kun je op een muts een logo laten borduren. Heb je dus al een eigen lijn ergens in, dan kun je deze gemakkelijk uitbreiden op deze wijze – en het is nog stijlvol ook.

Maar dit zou geen cadeautjesblog zijn zonder tips in die richting. Heb je namelijk een bachelorparty, dan is het zeer interessant om een heel aantal petjes te laten bedrukken met bijvoorbeeld een beetje een plagerige afbeelding van de aanstaande in kwestie. Erg feestelijk dus!