Leuke geboortekaartjes

1430317066.2423Het is misschien wel één van de leukste dingen die je mag doen zodra je een kind hebt gekregen: De geboortekaartjes sturen. Naast dat het heel leuk kan zijn, is het soms ook erg lastig. Welke kaartjes kies je nu? En past dit wel echt bij ons? Bij Kissgeboortekaartjes lossen wij al deze vragen op.

1426769103.0027Leuke geboortekaartjes voor mooie prijzen
Kissgeboortekaartjes geeft je keuze uit een enorm assortiment leuke geboortekaartjes. Zo zijn er stoere kaarten beschikbaar voor de jongens, maar ook aan de meisjes wordt gedacht. Zo hebben we speciaal een categorie “snoezig” gemaakt voor alle lieve en snoezige geboortekaartjes.

1426077044.3179Gemakkelijk en flexibel aan te passen
Alle geboortekaarten zijn gemakkelijk en flexibel aan te passen. Zo kan natuurlijk de complete tekst worden aangepast. Hierbij kan gedacht worden aan de datum, tekst en natuurlijk de naam van het pasgeboren kind.

Ook zijn de kleuren gemakkelijk aan te passen. Bijna elke kaart is in verschillende kleuren aan te passen, zodat deze precies passend kan worden gemaakt. Zo zal je bij stoere kaarten misschien denken aan kaarten alleen voor jongens, maar door het aan passen van de kleur zijn de kaarten opeens ook uitstekend geschikt voor een meisje.

Alle kaarten worden zo snel mogelijk opgestuurd, hierdoor kunt u gelijk beginnen met het versturen van de kaarten !