Leuk cadeautje dankzij Max strandartikelen

bal bal2Een goede vriend van mij ging afgelopen zomer op vakantie met zijn vrouw en drie kinderen, het leek me een leuk idee om ze een cadeautje mee te geven waar ze ook echt wat aan hebben dus iets wat ze kunnen gebruiken of mee spelen.  Dus besloot ik op het internet te gaan zoeken naar verschillende mogelijkheden want ik wou wel iets origineels uit kiezen en zo kwam ik uit eindelijk bij Max strandartikelen waar ik strandballen kan bedrukken voor weinig geld. Het leek me een leuk idee om een origineel stel strand ballen te laten maken zodat ze wat hebben voor op het strand om mee te spelen of bij het zwembad.

Het bleek een super leuk idee

Ik besloot de strandballen een beetje te personaliseren en ook dat kon bij Max strandartikelen en dus bestelde ik er enkele. Ze vonden het een super leuk idee en dat was het eigenlijk ook, zebal1 hebben er de gehele vakantie mee gespeeld en ze konden ze altijd uit elkaar halen. Het leek me een leuk idee wat meerdere doeleinden kon hebben omdat je op de website van Maxilia meerdere dingen kan bedrukken en zo doende dacht ik dat het voor bedrijven ook heel interessant kan zijn om eens een kijkje te nemen om bijvoorbeeld andere promotie artikelen te laten bedrukken.