Sonpakkieflower-vibes-sunsuit-cherry-bianca_front_1000x1000Veiligheid boven alles

Tegenwoordig wordt er veel gesproken over hoe gevaarlijk het is om in de zon te zitten. In de zomer worden kinderen aangeraden om niet langer dan een half uur in de zon te zitten. Hierna moeten ze weer in de schaduw spelen omdat het daarna gevaarlijk is voor de huid. Een van de bekendste voorbeelden is het horloge dat kinderen omkregen waar aangegeven werd als een kind te lang in de zon gezeten heeft. Gelukkig is er tegenwoordig ook een shirt dat kinderen kunnen dragen dat er voor zorgt dat de schadelijke stoffen van de zon, met name de UV, straling, verminderd wordt. Kinder uv shirts

sonpakkie_jump-the-beach-sunsuit-azure-mblue_f (1)4activekidz

Toen ik als ouder op de website van 4activekidz kwam viel het me op dat de artikelen die er verkocht worden niet alleen veilig zijn maar er ook mooi uit zien. Dit maakte het voor mij als ouder alleen maar eenvoudiger om mijn kind over te halen deze artikelen te proberen. Natuurlijk is mijn wil wet maar het is wel handig dat mijn zoon het ook mooi vindt. Omdat het artikel kopen de helft van de oplossing is. Hij moet natuurlijk wel het shirt willen dragen. Met de artikelen van 4activekidz was dit voor mij geen probleem.