Een snackwagen huren voor het feest

Een snackwagen huren? Waarom niet als je wat te vieren hebt samen met een aantal gasten. Dit idee heb ik als verrassing geregeld voor het 12,5 jarige jubileum van het huwelijk van mijn zus en zwager. Omdat wij altijd wel het woord friet voorbij horen komen als wij op visite zijn. Is dit natuurlijk een super leuk cadeau om te geven. Omdat zij zelf aangaven dat zij gewoon een borreltje organiseren bij hun thuis, wisten wij waar wij de frietkar naartoe konden sturen. Op de dag van het feest was ik samen met mijn vrouw als eerste gast aanwezig. Op de afgesproken tijd kwam de frietwagen bij mijn zus aan en die schrok zich een hoedje toen de kar op de oprit stond. 

Snackwagen huren

Twee verbaasde gezichten zag ik en ik had het niet meer van het lachen

Twee verbaasde gezichten stonden in de deuropening toen ik de mensen van de snackwagen ontving. Om dit te huren haal je een hoop werk uit handen en breng je een gezellige sfeer mee riep ik nog tegen een van de medewerkers. Enfin, toen deze verrassing begon door te dringen bij mijn zus en zwager, zag ik hoe erg zij dit waardeerden en zich geen raad wisten om te gaan bestellen. 

Dit was een zeer geslaagde actie. De medewerkers waren erg vriendelijk en de friet met de snacks waren echt boven verwachting lekker. Daarom wil ik mijn complimenten achter laten aan de lezer van dit blog. Neem daarom eens een kijkje op de website voor een betere impressie.

Snackwagen huren