Cartridges van de HP 920 nodig? Kijk bij Inktdruppel

hp363bk-xl-c8719ee-inktdruppel.nlHeb je een printer van HP en heb je nieuwe cartridges uit de HP 920 serie nodig voor jouw printer? Bestel jouw cartridges dan online bij Inktdruppel en laat jouw aankoop eenvoudig thuis bezorgen. Welke cartridges je in het HP 920 aanbod van Inktdruppel kan vinden, lees je in dit artikel.

hp363c-_c8771ee_-inktdruppel.nlLosse cartridges of voordeelsets

Ten eerste kun je bij het bestellen van cartridges van HP bij Inktdruppel zelf kiezen of je slechts een cartridge wil bestellen, of direct meerdere cartridges in huis wil halen. Heb je maar een cartridge nodig omdat bijvoorbeeld alleen de zwarte inkt op is, dan bestel je eenvoudig een cartridge bij Inktdruppel. Heb je meerdere cartridges nodig, dan kun je geld besparen op jouw aankoop door direct meerdere cartridges in een set te bestellen en op deze manier korting te ontvangen. Inktdruppel heeft diverse sets voor de HP printer, dus je vindt altijd wel een inktcartridge set die bij jou past.

hp363m-_c8772ee_-inktdruppel.nlOriginele of huismerk cartridges

Naast het feit dat je zelf kan kiezen of je een enkele cartridge wil bestellen of een setje, kun je ook zelf kiezen of je een originele cartridge bestelt of een cartridge van het huismerk van Inktdruppel. Kies je voor een originele cartridge, dan krijg je een cartridge die door het merk HP geproduceerd is. Kies je voor een huismerk cartridge, dan krijg je een cartridge die door Inktdruppel geproduceerd is en in jouw HP printer gebruikt kan worden. Een groot voordeel van de huismerk inktcartridges, is het feit dat deze cartridges van vergelijkbare kwaliteit zijn als de originele cartridges, perfect werken in jouw HP printer en bovendien aantrekkelijker geprijsd zijn dan de originele cartridges van HP. Overigens zijn er ook van de huismerk cartridges van Inktdruppel diverse voordeelsets verkrijgbaar.