greengiving, dé website voor het laten bedrukken van uw katoenen tassen. Onze tassen zijn stevig en elegant, en gaan een lange tijd mee. Ze zijn ideaal om te laten bedrukken met een logo, tekst of foto. Zo is het een perfecte oplossing als reclame voor op de straat, maar ook als bijvoorbeeld een cadeau voor uw bedrijf of voor uw vrienden. Wij bieden op onze website verschillende maten en kleuren canvas tassen aan, zodat u kan kiezen welke u wil laten bedrukken. Bent u op zoek naar een creatieve manier om een boodschap over te brengen, of reclame te maken? Dan is canvas tassen bedrukken bij greengiving dé oplossing!

Ons aanbod canvas tassen

Bij greengiving bieden wij een breed assortiment aan verschillende katoenen tassen aan, tegen een lage prijs. Door onze geselecteerde import en bedrukfaciliteiten, kunnen wij extra hoge kwaliteit leveren tegenover een lage prijs. Daarom worden onze canvas tassen vaak ingezet op het gebied van reclame maken of promotieacties op bijvoorbeeld een event. Een canvas tas is altijd te gebruiken voor bijvoorbeeld winkelen, boodschappen of een dagje naar het strand. Geeft u uw klanten of doelgroep zo’n tas, dan wordt de tas gegarandeerd vaker gebruikt. Zo kan u zonder moeite een grote groep mensen bereiken, met een cadeau dat zowel milieubewust als handig is. 

Op onze website bieden wij verschillende canvas tassen aan die u kan laten bedrukken. Al onze tassen zijn van stevige kwaliteit, met meer dan 200 gram per vierkante meter. Wij bieden verschillende opties aan zoals:

  • Gekleurde canvas draagtas
  • Canvas boottas
  • Canvas shopper

En nog veel meer verschillende katoenen tassen. Ook bieden wij Fairtrade canvas tassen aan, zodat u uw klanten kan laten zien dat u ook geeft om het milieu. Natuurlijk is een canvas tas al een duurzame oplossing, omdat deze tassen goed her te gebruiken zijn en vaak gebruikt worden als vervangers voor plastic tassen, die mensen vaak snel weggooien. 

Wij bieden katoenen tassen zowel per stuk als per oplage. Bekijk snel onze verschillende katoenen tassen, en neem contact op over de keuzes. U hoeft enkel een afbeelding van uw logo te sturen, en te kiezen welke tas en welke oplage. Daarna zorgen wij bij greengiving er voor dat u zo snel mogelijk uw bestelling krijgt.

greengiving: Voor uw canvas tassen bedrukken

Hoe werkt onze service precies? Het is heel gemakkelijk en snel. U hoeft enkel op onze website de tas te selecteren die u wil, het aantal te selecteren en een afbeelding, tekst of logo opsturen. Daarna sturen wij een digitale drukproef, zodat u direct kan zien hoe de tas er uit komt te zien. Pas naar akkoord begint het bedrukproces, en de bestelling wordt afgeleverd op de datum door u gekozen. 

Dus, bent u op zoek naar een duurzame, creatieve en originele manier om reclame te maken? Of bent u enkel op zoek naar een leuk cadeau? Dan is een katoenen tas laten bedrukken bij greengiving een leuke en originele oplossing! Bekijk snel ons aanbod aan verschillende soorten, kleuren en maten tassen, en vind dé tas die bij u past. Vragen? Neem dan contact op!