Waarom zou je sleutelhangers met logo bestellen? 

Je kunt jouw bedrijf op verschillende promoten. Je kunt natuurlijk je zichtbaarheid op het internet vergroten door bijvoorbeeld te adverteren in Google, maar je kunt ook promotiematerialen uitdelen aan potentiële klanten en zakenrelaties. Zelfs aan klanten als je dat zou willen. Je kunt uiteenlopende producten laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of zelfs een webadres als je dat zou willen. Van t-shirts tot aan bekers en van pennen tot aan draagtassen. Eén van de mooiste producten om te bedrukken met een logo is een sleutelhangers. Maar waarom zou je sleutelhangers met logo bestellen? Wij geven je een paar redenen.

Iedereen vindt sleutelhangers leuk

Sleutelhangers worden vaak gebruikt. Vrijwel iedereen heeft wel sleutels en een sleutelbos die versiert kan worden met een mooie sleutelhanger. Al jaren worden sleutelhangers uitgedeeld, gebruikt en zelfs verzamelt. Je hebt ze in verschillende vormen, maten en kleuren en het is ook nog steeds een perfect voorwerp om in te zetten als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Zeker wanneer je kiest voor sleutelhangers met logo. Op die manier kun je heel eenvoudig je naamsbekendheid vergroten. Zeker als je een leuke sleutelhanger kiest die men ook graag gebruikt.

Sleutelhangers met logo zijn een lage investering

Het adverteren op internet of het laten bedrukken van producten kost veel geld. Het voordeel is dat je online advertenties kunt monitoren en kunt berekenen hoeveel een investering je hebt opgeleverd. Bij fysieke producten is dat natuurlijk minder goed of zelfs helemaal niet te meten. Je moet er simpelweg op hopen dat het gebruikt dat je uitdeelt wordt gebruikt en op die manier je naamsbekendheid groeit bij mensen die een blik werpen op bijvoorbeeld sleutelhangers met logo. Omdat het lastig te meten is wil je natuurlijk geen honderden tot duizenden euro’s uitgeven aan dergelijke promotiemiddelen. Het voordeel van bedrukte sleutelhangers is dan ook dat een relatief lage investering is.

Uitdelen van sleutelhangers met logo

Promotiemiddelen moet je natuurlijk wel uitdelen. Dat kan op beurzen, bijeenkomsten of je kunt zelfs een voorwerp in de doos stoppen wanneer je een pakket naar een klant verstuurd. Ten eerste wil je een voorwerp dat weinig weegt en makkelijk mee te nemen of op te bergen is. Sleutelhangers met logo zijn dan ook een perfecte keuze. Je hoeft zelf niet met dozen vol promotiemiddelen te lopen sjouwen wanneer je naar een beurs gaat en ook je potentiële klanten en relaties kunnen het voorwerp even makkelijk in een broekzak steken. Sleutelhangers nemen natuurlijk weinig ruimte in beslag. Terwijl je toch met al een doos sleutelhangers honderden voorwerpen kunt uitdelen aan bezoekers, zakenrelaties en (potentiële) klanten.

Veel mogelijkheden

Een andere goede reden om voor sleutelhangers met logo te kiezen heeft te maken met het feit dat je veel mogelijkheden hebt. Sleutelhangers zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten verkrijgbaar en je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een voorwerp dat ook iets met jouw bedrijf te maken heeft. Zo kunnen bouwvakkers en bedrijven die in de bouwsector actief zijn kiezen voor de vorm van een kruiwagen terwijl makelaars bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een huis of een bedrijfspand. Terwijl een transportbedrijf kan kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van bijvoorbeeld een bestelbusje of een vrachtwagen. Op die manier kun je leuke sleutelhangers met logo laten bedrukken en uitdelen. Liever iets unieks? Laat dan een strandbal met logo bedrukken!