Beste cadeau ooit! Geen pijnlijke tenen meer!

Logo_footlogics.nl3_1Ik hoor mijn vriendin nergens anders meer over klagen dan dat ze pijnlijke tenen heeft. Niks is leuker dat ze geen schoenen meer kan aantrekken zonder er last  van te hebben. Sinds afgelopen week is het zo erg geworden dat ze geeneens mee wilt met stappen omdat het zoveel pijn doet. Persoonlijk snap ik niet waarom ze niet naar de huisarts toe gaat maar waarschijnlijk is ze er gewoon eigenwijs voor. Aangezien zijn aankomende maand jarig is en er tot nu toe nog niks aan heeft gedaan zie ik een perfect cadeautje! Zoeken naar een manier waarbij ze geen last meer van haar tenen krijgt. Diverse middelen gevonden alleen het beste heb ik op de website van Footlogics gezien! 

Goede zolen verlicht te pijn.Footlogics-Sports

Door bij hun op de website te kijken merkte ik dat het bij veel mensen voorkomt! Nooit geweten dat pijnlijke tenen zoveel last geven. Ik heb ervoor gekozen om voor haar dit als cadeau te  geven in de hoop dat ze gewoon weer meegaat op stap. Zelf wilt ze het niet kopen omdat ze niet zeker weet of dat haar pijnlijke tenen hiermee verdwijnen. Uiteindelijk hebben we dit gekocht voor haar in de hoop dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Nu maar afwachten of dat het succes heeft.Footlogics-Casual-300x300