Vier items om je interieur mee te upgraden

Ben je uitgekeken op je huidige interieur of ben je nog op zoek naar een leuk item om toe te voegen aan je interieur? In deze blog 4 tips.

De regisseursstoel

Een item waarmee jij zeker indruk zal maken op je bezoek is de regisseursstoel. Het is misschien niet meteen het item waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een stoel, maar waarom eigenlijk niet? Je bent tenslotte zelf regisseur van de film die je eigen leven heet. Met een regisseursstoel weet je in ieder geval zeker dat je een uniek item in huis hebt gehaald. Kleurmeester is een leuke website die regisseursstoelen aanbiedt. Je kunt hier gemakkelijk de stof en kleuren kiezen die het beste bij jouw stijl of interieur passen. Tevens zijn de regisseursstoelen van Kleurmeester inklapbaar, handig voor mee naar de camping of wanneer je visite hebt. 

Posters

Op een snelle en gemakkelijke manier een nieuwe look aan je huis geven? Gebruik posters! Posters zijn over het algemeen redelijk betaalbaar, wat ervoor zorgt dat je je posters regelmatig kunt afwisselen met andere posters voor weer een nieuwe look. Pas op deze manier bijvoorbeeld je huis aan op elk seizoen. Posters zijn er in allerlei soorten en maten. Ga je liever voor wat minimalistisch om wat rust in een ruimte te creëren? Of juist voor een drukke of kleurige print om een kale muur op te vullen. Voor elk interieur is de poster wel een uitkomst. Tevens heb je verschillende manieren om de posters in je interieur te verwerken, met een lijst op de muur of de grond of vastgemaakt op een klembord. 

De poef

Een andere leuke invulling op je interieur is een poef, net wat kleiner dan de regisseursstoel maar daardoor niet minder leuk. Een poef kan een echt eye-catcher zijn, vooral wanneer de poef een opvallende kleur,print of stof heeft in verhouding met de rest van het interieur. Ook bij dit item geldt, voor elk interieur is er wel een geschikte poef. Tevens erg handig als extra zitplek wanneer er bezoek komt. Als afwisseling zijn sommige poefjes ook te gebruiken als tafeltje. Een mooi blad met kaarsen erop en je hebt weer een hele andere sfeer in huis. 

Een haard

Mis je een warme uitstraling in je huis? Dan is de haard echt een item wat hier verandering in kan brengen. Natuurlijk is een haard niet geschikt voor elk huis, en kan je een haard niet zomaar plaatsen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mooie en realistische elektrische haarden te koop. Zonder de uitstoot, met de gezelligheid. Ook hier kun je weer voor een haard gaan die past bij jouw interieur. Bij een huis met moderne inrichting zou bijvoorbeeld een tv-meubel met ingebouwde haard het enorm goed doen. Bij een huis met een landelijke inrichting zou een haard met houten ombouwing beter tot zijn recht komen. En zo past er een haard in elk soort interieur.