Touch handschoen bedrukken

Als de dagen korter worden en het vroeg donker wordt dan komt de winter eraan. De temperaturen gaan omlaag en we trekken de dikke winterjas en handschoenen en sjaal weer aan. De winter is een tijd van warmte en gezelligheid maar ook van kou en ijs. Gelukkig kun je je goed tegen de kou kleden door een dikke jas en sjaal, muts en handschoenen aan te trekken.

Het enig nadeel van de gewone handschoenen is dat je niet je telefoon kunt bedienen. Daarom hebben wij touch handschoenen. Deze handschoenen hebben op de vingertoppen een speciale coating waarmee je toch het scherm van je telefoon, tablet of ander touchscreen kunt bedienen.

Handschoenen

Een super handig en lekker warm relatiegeschenk. 

Waarom deze handschoenen als relatiegeschenk weggeven?

Wij leggen u graag uit wat de voordelen van deze touch handschoenen met logo zijn als relatiegeschenk voor uw klanten, relaties, prospects en medewerkers.

  1. Trendy. Deze handschoenen zijn niet alleen lekker warm maar ook heel trendy. Door de speciale laag op de vingertoppen kun je een telefoon of tablet met touchscherm bedienen. Elke tiener kan niet zonder zijn telefoon en ook volwassenen maken er veel gebruik van. Alle accessoires omtrent telefoons en tablet zijn al jaren populair als relatiegeschenk en met deze handschoenen is het al niet anders.
  2. Handig in gebruik. De handschoenen zijn echt handige hebbedingetjes als het koud is. Je handen blijven warm en je kunt ook nog smsen, appen en je scherm bedienen. Een praktisch artikel dat je dagelijks kunt gebruiken in de winter.
  3. Goed te bedrukken. De handschoenen zijn aan de bovenzijde prima te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Zo blijft uw logo opvallen voor degenen die de handschoenen aan hebben.
  4. In veel kleuren verkrijgbaar en in 2 maten. Kinderhandschoenen en handschoenen voor volwassenen.
  5. Aantrekkelijk geprijsd. De handschoenen hebben een hele goed prijs/kwaliteit verhouding en zijn scherp geprijsd.
Handschoenen

Ons assortiment aan handschoenen bekijken? Neem gerust een kijkje en maak een keuze. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de artikelen, bel of mail ons dan wij adviseren u graag. Bellen via telefoonnummer 0546-433120 of mail naar info@relatiegeschenk4you.nl