Persoonlijke spullen van leer om altijd bij je  te hebben

vulpen

Spullen die we dagelijks gebruiken worden ons dierbaar. Buiten het praktische als een sleutelbos die je altijd bij je moet hebben, wil je veel onmisbare dingen overzichtelijk bij je hebben. Je pinpas of telefoon mag je nooit uit het oog verliezen. Je rijbewijs en identiteitsbewijs zijn verplicht om bij je te dragen. Je mag en wilt het niet kwijtraken. Bedenk er dus een goed systeem voor. Een fijne Portemonnee heren helpt om op een chique en met overzicht alle nodige persoonlijke pasjes en contant geld bij je te hebben. Altijd bij de hand. In verschillende varianten, kleuren en maten. Een onmisbaar item om in je broekzak mee te nemen. Nooit de deur uit zonder dit trouwe vriendje. De inhoud is te precair om er geen goed systeem voor te bedenken. 

Mooi leren setje in de dames handtas

Nog belangrijker dan het flesje parfum of lippenstift, is voor vrouwen de Portemonnee voor dames een vast item dat meegaat in de handtas. Of schoudertas. Of kantoor laptoptas. Net wat er die dag of avond handig of noodzakelijk is. In de tas voor het werk kan een mooi matchende set van leren portemonnee en schrijfmap van lederonline.nl heel stijlvol zijn. Op elkaar afgestemd getuigt het van smaak en goede organisatie. Dat komt bij de klanten of opdrachtgever net iets professioneler over. Pluspunten voor jou. \Gewoon door duurzame en mooie spullen aan te schaffen. Een pittige uitgave die eenmalig is. Want leer is duurzaam en wordt alleen maar mooier en interessanter naarmate het meer is gebruikt. Leer leeft.

Leren etui voor je schrijfgerei

En dat maakt samen drie; een leren portemonnee, een leren schrijfmap en een Etui van leer waarin je je pennen opbergt en meeneemt. Compleet en professioneel. Zo kun je stijlvol voor de dag komen.