Het duurt nog drie maanden, maar voor je het weet is het al zover: Kerst! De één vindt het geweldig, de ander moet er niet aan denken. Kerstmuziek, lampjes, de hele avond aan tafel met je familie… Het is een drukke maar gezellige boel! Daarnaast worden er ook vaak cadeautjes gekocht. Het is goed om van te voren alvast wat inspiratie op te doen, want last-minute cadeaus kopen resulteert vaak niet spetterend. Wil je graag te weten komen wat dit jaar in is om te geven? Lees dan gauw verder!

Herfst- en winterkleding

De modebewuste man wil tegenwoordig ook wat. ’s Zondags is het fijn om rond te lopen in een comfortabele outfit, doordeweeks en met feestjes is het leuk om er ook stijlvol uit te zien. Aangezien we de herfst en winter tegemoet gaan, hebben we wat warmere kleding nodig. Koop bijvoorbeeld een mooie sjaal, klassieke handschoenen of een stoere muts. Mochten we nog sneeuwgeluk hebben, dan kun je ook kiezen om een paar mooi sneeuwboots cadeau te geven. Zo hoeft je man, broer, vriend of opa geen kou te lijden tijdens de mindere warme maanden!

Bierpakket

Geeft hij niet zoveel om kleding, maar wel om lekker bier? Een bierpakket kopen kan dan nooit kwaad. Er bestaan veel verschillende pakketten. Zo kun je kiezen uit tropische biertjes, bier uit de regio of misschien wel kerstbier! Overigens wordt het ook nog mooi verpakt en zit het sowieso al in een cadeaudoos. Altijd dus een mooi cadeau om te geven én te krijgen.

Grotere kerstverrassingen

Valt er iets groter te vieren tijdens Kerst? Bijvoorbeeld omdat iemand dan jarig is of dit jaar misschien wel 50 jaar wordt? Oftewel, gefeliciteerd Abraham! Verras de jarig met een grote (kerst)pop in de tuin, versier het huis mooi en verzorg een leuk en lekker ontbijt. Bij zo’n speciale gelegenheid hoort natuurlijk ook een passend cadeau. Bekijk bovenstaande tips of pak nog groter uit, bijvoorbeeld door hem mee te nemen naar zijn favoriete sportwedstrijd of artiest. Gezelligheid gegarandeerd!