Flyer elektrische fietsen

Heb je weleens gehoord van de Flyer elektrische fietsen? Met deze fietsen kun je heerlijk fietsen met een glimlach op je gezicht. Daarbij kun je van de Flyer elektrische fietsen extra lang gebruik maken, door de sterke frames en uitgekiende detailoplossingen. Je kunt de Flyer elektrische fietsen gemakkelijk online bestellen en vaak heb je de keuze uit meerdere modellen. Bijvoorbeeld een Flyer Gotour of een Flyer Upstreet. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, zoals blauw, grijs of lichtgrijs. Uiteraard kies je ook een bepaalde maat van de fiets, deze maat hangt af van je lengte. Als je het lastig vindt om online een fiets uit te zoeken, is het handig om een proefritje in te plannen met de Flyer elektrische fietsen. Je hebt dan vaak de mogelijkheid om er een aantal uit te proberen. Op die manier kun je bekijken welke Flyer elektrische fiets geschikt is voor jou. Hiervoor moet je wel weten wat de verschillende modellen zijn. 

Flyer Upstreet

Een Flyer Upstreet model heeft meerdere uitvoeringen. Zo heb je de Flyer Upstreet5 7.43, een veelzijdige en stijlvolle Flyer e-bike. Deze fiets zal je zeker niet teleurstellen, en het is ook fijn dat je deze in drie verschillende framevarianten kunt kopen. Namelijk in een herenframe, een damesframe en een lage instap. Naast de kleur grijs, kun je bij deze fiets ook gaan voor een witte of een rode kleur. Wat zijn de kenmerken van een Flyer Gotour? Als je kijkt naar een Flyer Gotour6, dan is dit een ideale toerfiets. Met deze fiets kun je tijdens elke rit heerlijk fietsen, dit komt vooral door het design, het rijcomfort en de ergonomie vormen. Ben je benieuwd hoe een Flyer e-bike fietst?

Proefrit op een Flyer e-bike

Als je benieuwd bent naar hoe een Flyer e-bike fietst, is het mogelijk om een proefrit te maken. Vaak kun je zo'n rit inplannen via een webshop die Flyer elektrische fietsen verkoopt. Het is dan mogelijk om alle modellen uit te testen, zodat je goed kunt bekijken welk model het beste bij jou past. Elk model fietst namelijk anders. Het is dan ook gelijk mogelijk om te bekijken welke maat je moet aanschaffen, als je de elektrische fiets wil gaan kopen. Mocht je nog vragen hebben over de fiets, is het altijd mogelijk om deze te stellen tijdens de proefrit. De medewerkers van de winkel staan je graag te woord om uiteindelijk de beste Flyer e-bike aan te schaffen!