Een bedankje voor mijn zus

BP083-witte-anemoon-foto-2__hDe laatste paar weken ben ik erg druk geweest met allerlei klussen in het huis waardoor het een behoorlijke puinhoop was een tijdje maar dankzij mijn zus heb ik gelukkig niet alles zelf hoeven doen. Ze heeft mij erg geholpen met alles aan de kant en weer terug te schuiven en natuurlijk met alles schoonmaken op het einde waardoor het huis weer gangbaar was. Daarom koos ik ervoor om een leuk bedankje voor haar uit te kiezen op een website waar ik dat wel vaker haal omdat ze zulke originele dingen hebben.

Leukste cadeautjes

Ik bestelde vaker een bedankje op deze website omdat ze zulke leuke originele cadeautjes hebben, voor mijn zus heb ik een potje gehaald waar een plantje in kan groeien die ze ook helemaal zelf moet verzorgen en wat zakjes met zaadjes voor andere plantjes want daar is ze helemaal gek op. Vorige week heb ik haar de bedankjes gegeven en ze was er super blij mee terwijl ze eerst het niet wilde accepteren omdat ze het gewoon normaal vond om iemand te helpen maar vooralsnog heeft ze ze aangenomen en is ze er druk mee aan de gang om de plantjes te laten bloeien.logo

Tip voor iedereen

Wil jij nog iemand bedanken voor iets en weet je niet hoe? Neem dan een kijkje op de website van dit bedrijf en je zult allerlei soorten cadeautjes tegenkomen waar ook vast en zeker iets passend voor jouw situatie bij zit en zo kun je weer iemand een leuk bedankje geven door middel van een kleinigheidje. Ik vind het absoluut een aanrader en ik hoop dat jullie ook iets hebben aan deze tip!TB06-foto-koffiekopje_h