De bedankjes vielen goed in de smaak

Graag wil ik iets kwijt over bedankjes, namelijk die van de site; Memoriae.nl. Voor het feest van mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn met elkaar heb ik de bestelling gedaan bij deze firma. Ik heb een erg leuke idee kunnen uitvoeren en dat is het bestellen van een mooi gekleurd thee zakje met een leuke persoonlijke tekst erop om mee te kunnen geven aan de gasten die op het feest aanwezig zijn geweest. Het is een erg bijzonder dag geweest voor mijn ouders omdat een groot deel van de aanwezigen ook op de trouwerij aanwezig zijn geweest 25 jaar geleden. En daarom is het extra leuk om een klein gebaar mee naar huis te geven om nog even die nadrukte kunnen leggen.

Met een beetje hulp hebben wij er iets moois van laten maken

En dan is er niets leuker dan bedankjes geven die je ook geeft na een trouwdag, maar ook is dit een erg leuk idee om te geven tijdens of na elk ander feestje. Deze leuke site heeft erg veel mogelijkheden en net even die originaliteit dan het standaard dat je overal kunt vinden. En daarom is het ook zo leuk om eens op deze site te kijken om te zien wat ik bedoel. Ik ben een tevreden klant van dit bedrijf en mijn ouders ook. Zij waren erg tevreden over het feit dat zij dit wel aan mij over konden laten. Met de tekst heb ik wel hulp van mijn moeder gehad natuurlijk maar de rest heb ik zelf gevonden en uitgekozen. Kortom, een adres om te onthouden als je leuke cadeau’s weg wil geven.