Dames sneakers van ZOO Footwear als cadeau, waarom zou je het doen?

Wil je dames sneakers bestellen bij ZOO Footwear cadeau geven, maar heb je nog enkele twijfels? Ons team mocht de sneakers uitproberen voor jou, zodat we je kunnen voorzien van een review. Eerst gaat dit artikel in op de eigenschappen van de schoenen, daarna lees je onze ervaring met de schoenen. Wil je gelijk alle zwarte sneakers online bekijken? Dat kan natuurlijk ook.

Dit zijn de redenen om dames sneakers te bestellen bij ZOO Footwear


Laten we eerst inzoomen op de eigenschappen van de dames sneakers. De sneakers van ZOO Footwear zijn uitgevoerd met een speciaal waterstop systeem. Dit heet het Aquastop membraan. Dit zorgt ervoor dat je met deze schoenen gewoon door een fikse regenbui kunt wandelen, zonder dat je natte voeten haalt. Enorm handig in Nederland, want het regent toch wel een groot deel van het jaar.

Daarnaast hebben de schoenen een prettig lopende, dikke zool. Deze zool heeft een voetbed dat je eruit kunt halen. Heb je een hoge wreef? Dan is het altijd ontzettend lastig om schoenen te kopen. Vaak zitten ze veel te strak over je wreef heen, waardoor ze knellen en je de schoenen al gauw uit wilt doen. De dames sneakers van ZOO Footwear zijn uitgevoerd met lange veters die je makkelijk losser doet.

Wil je alle zwarte sneakers online bekijken? De dames sneakers bestellen bij ZOO Footwear kun je ook in andere kleuren doen. Zo zijn er de kleuren bruin, fuchsia, wit, geel, rood en verschillende tinten blauw. De zolen zijn meestal wel wit, behalve bij twee uitvoeringen van deze leuke sneakers. Doordat de sneakers in verschillende kleuren beschikbaar zijn, is er zeker weten een sneaker die past bij jouw smaak en kledingstijl. De sneakers zijn goed te dragen bij:

  • Een hippe spijkerbroek met blouse of T-shirt
  • Een kort rokje met panty
  • Wijde pijpen broeken
  • Driekwartbroek of korte broeken
  • Een toffe legerstijl broek

Zoals je ziet, kun je dames sneakers bestellen bij ZOO Footwear, omdat er altijd wel een sneaker is die past bij jou.

Alle zwarte sneakers online bekijken en onze mening


Nu alle eigenschappen behandeld zijn, is het de hoogste tijd voor de bevindingen van ons team. Van ZOO Footwear mochten wij het model ANGIE uittesten. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Elke dag schreven wij onze ervaringen op in een notitieboekje en al deze ervaringen hebben we gebundeld voor je. Waar we met z’n allen lyrisch over zijn, is dat de schoenen er zo leuk uit zien. Hoewel het niet alleen sneakers zijn, maar ook wandelschoenen, zie je dit niet terug. Ze zijn veel hipper dan wandelschoenen namelijk. Natuurlijk moesten we de schoenen goed testen. Dus zijn we door weer en wind ermee gaan wandelen naar ons werk, naar vrienden en over het strand. De regen maakte ons soms tot op de onderbroek nat, maar onze voeten bleven netjes droog. Fantastisch toch? Ook merkten we dat al onze verschillende voeten, met lage en hoge wreef en wel of geen andere zolen, makkelijk pasten in deze schoenen. Kortom, wij geven deze schoenen een dikke vette tien. Ga nu naar de site en je kunt alle zwarte sneakers online bekijken en dames sneakers bestellen bij ZOO Footwear.