Beweeg met de mode mee met kledingmerk Black Bananas

Op zoek naar een hip en stijlvol kledingmerk? Dan bestaat er grote mogelijkheid dan je uitkomt bij Black Bananas. Dit is een kledingmerk helemaal van Nederlandse makelij. Het merk staat bekend om z'n relaxte uitstraling en haalt zijn inspiratie uit de Caribische eilanden. Ontwerper Wesley zette het kledinglabel op in 2011 en gaat dus al aardig wat jaartjes mee. En in die tussentijd hebben ze een sterk merk opgezet met stevige fundamenten. Niet voor niets dragen bekende Nederlanders zoals Fajah Lourens, Kim Feenstra en DJ Chuckie dit merk.

Wees modebewust en draag Black Bananas

Heb je kinderen dan wil je ook dat die zich modebewust gedragen. Dat kan je doen met het Black Bananas kids label. Het label heeft genoeg keuze in kindermaten, van hoodies tot jeans. Combineer er lustig op los en laat je kind stralen als hij of zij naar school gaat. Je kan het nog mooier maken om jouw kind hetzelfde Black Bananas trainingspak te laten dragen als jezelf. Samen synchroon een kledingstijl doet opvallen. En het doet opvallen op een positieve manier. Je laat hiermee duidelijk merken dat je gezin modebewust is en dat uit in het dragen van dezelfde kleding.

Heb je ook Black Bananas kleding voor vrouwen?

Black Bananas is tegenwoordig een enorm populair merk onder de heren. Het assortiment is divers en variërend. Maar dat betekent niet dat Wesley en zijn medewerkers niet aan vrouwen denken. Ook voor vrouwen is er genoeg te vinden binnen de Black Bananas kledinglijn. Zo heb je zachte en modieuze hoodies en stoere tracksuits in diverse kleuren. Ook vind je in kledinglijn prachtige Black Bananas jurken en comfortabele dames broeken. Black Bananas denkt niet alleen aan heren en kids, maar ook aan vrouwen.

De Black Bananas trainingspakken

Toch wel het meest populaire kledingstuk is het iconische Black Bananas trainingspak. Al jaren een grote hit onder de fans van het Black Bananas merk. Is dat vreemd? Nee, helemaal niet, want deze trainingspakken zijn sportief, trendy en high fashion. Je vindt trainingspakken voor zowel heren, vrouwen als kids. De trainingspakken zijn voor verschillende momenten te dragen. Een hardlooprondje doe je makkelijk in zo'n trainingspak. Net zo goed is dit pak heel goed geschikt om te dragen met een avondje bank hangen. Daarnaast is de Black Bananas trainingspak goed te combineren met andere kledingstukken. Doe eens wild en combineer de trainingsbroek met een shirt. Of het trainingsjasje met jeans. Leef je lekker uit en doe waar je je goed bij voelt. Alles is mogelijk.