Een familielid, vriend, of collega ziek? Dan wil je iemand natuurlijk beterschap wensen! Misschien is het leuk om een keer wat meer te doen dan alleen een beterschap-kaart. Denk aan een bloemetje of fruitmand, maar er zijn nog veel meer leuk en originelere beterschap-cadeautjes te bedenken. Lees verder om wat inspiratie op te doen!

Liefde gaat door de maag

Eerder genoemde fruitmand is natuurlijk al lange tijd een populair beterschap cadeau, maar je kan ook de zoete kant op gaan met een chocolade collectie of een doosje bonbons. Of ken je misschien de guilty pleasures of favorieten van de zieke, maak dan het perfecte persoonlijke pakket vol met favoriete snacks/snoep/koek etc. Valt geheid in de smaak ;).

Vermaak cadeaus

Voedingsproducten zijn niet altijd een passend cadeau als het om beterschap-cadeaus gaat. Daarom noemen we ook wat andere cadeau ideeën. Ziek thuis zitten is vaak enorm saai. De verveling slaat gauw toe als je niet verder van je bed naar de bank verplaatst, en weer terug. Dan is een beetje entertainment vaak meer dan welkom. Neem bij het ziekenbezoek je lievelingsboek mee om uit te lenen. Of geen een nieuw boek cadeau. Nog een idee, maak een lijstje met Netflix-aanraders, of koop een ouderwetse dvd.

Brievenbus cadeau

Zit een ziekenbezoek er eventjes niet in? Ook dan hoef je het niet bij een kaartje te houden. Er zijn meer dan genoeg cadeautjes die gewoon door de brievenbus passen. Klik hier voor alle ideeën over brievenbus cadeaus.