Aanschaf bij Scootmobiel Vitaal

Mobiel

Mijn ouders zitten allebei in een verzorgingstehuis, iedereen weet dat het niet goed gaat met het aanbod van werk. Daarom moest ook dit verzorgingstehuis gaan bezuinigen op personeel. Dit betekende ook dat veel medewerkers die mijn ouders hielpen met vervoeren naar andere ruimtes minder werd. Dit bracht het tehuis op een idee, geld inzamelen om scootmobielen aan te schaffen bij Scootmobiel Vitaal. Iedereen stemde in, het was namelijk bekend bij iedereen dat de scootmobielen van Scootmobiel Vitaal echt geen dropje kosten.

Mobiel

Cadeau voor veel bewoners

Natuurlijk was het niet mogelijk om voor iedere bewoner individueel een scootmobiel aan te schaffen, dus besloten ze om er een aantal aan te schaffen zodat er op elke verdieping een paar stonden zodat er wel genoeg waren dat iedereen zich kon vervoeren als hij of zij dat wilde. Er was zoveel geld ingezameld voor het goede initiatief dat er meer scootmobielen konden worden aangeschaft dan gepland. De bewoners wisten van niks en tijdens de levering werden de bewoners dan ook op het buitenplein verzameld. Tijdens de onthulling van alle aankopen waren alle ouderen heel erg opgewonden. Ze waren zo blij met alle aankopen, snap ik ook wel, toch cool om als oudje met zo’n ding te rijden door het tehuis, hebben hun ook wat te doen.

Namens alle mensen

Namens de bewoners, de verzorgers en alle mensen die er wat mee te maken hebben wil ik in dit blog het bedrijf heel erg bedanken voor de goede dienst. Iedereen is er heel erg blij mee!

MINOLTA DIGITAL CAMERA